Sivut

torstai 24. kesäkuuta 2010

One of us has no balls


Koska koko laumamme oli joka tapauksessa "poissa pelistä" koipivaivojen takia, päätin hommata Eepelinkin sairaslomalle. Kauan olen tuota operaatiota mietiskellyt ja vatvonut päätöstä edestakaisin. Mitään selkeää ja "helppoa" syytä ei ollut; Elmo ei ole yliseksuaalinen.. Eikä oikeastaan edes seksuaalinenkaan. Mitään vaivojakaan ei asiaan liittyen ole koskaan ollut. Mutta kun jalostuskäyttöön herrasta ei kuitenkaan ole niin mitäpä niillä sitten toisaalta tekeekään. Ja ainoa, mikä operaatiossa mietitytti oikein toden teolla oli se, kuinka se tulee vaikuttamaan poikien keskinäisiin väleihin..

"When they were still there"

Operaatioajan sai mukavan nopeasti niin, että pojat ovat saikulla samaan aikaan. Mammahan on koko kesän :( Perjantaina 18.6. menimme siis eläinlääkäriin ja pari tuntia myöhemmin palasimme kotiin. Elmo käyttäytyi omaan tapaansa eleettömästi kaikkien toimenpiteiden aikana eikä kiinnipitämistä tarvittu. Rauhoituspiikin jälkeen Ee oksensi kerran ja tämän jälkeen vaipui untenmaille mamman syliin. Saimme (tukihenkilö oli tietenkin mukana) olla toimenpidehuoneessa siihen asti kunnes Elmo kärrättiin leikkaussalin puolelle ja asioista kiinnostuneena mamma räpsi kovasti kuvia koko ajan.

Intubaatio

Valmiina kärräykseen

Tirsamaassa


Kun kannoin uinuvan Eepelin kotiin, omalle pedille makaamaan, sai pikkuveikka paniikkikohtauksen.Oiva juoksi Elmon ja allekirjoittaneen väliä ja itki sydäntä raastavasti. Ja koko sen ajan kun Elpis mammui pedissään, mammui huolehtiva pikkuveikka vieressä tarkkaillen toisen jokaista liikettä. Melko liikuttavaa <3

"Mikä veikkaa vaivaa??"


Ee on toipunut vallan mainiosti. Jo perjantai-iltana herra oli aivan oma itsensä ja sama meno on jatkunut. Haava on parantunut hyvin eivätkä speedyt sen suojana tunnu haittaavan lainkaan. Ainoastaan pääkoppa tuntuisi vaativan actionia takaisin.

Rantakunnossa

1 kommentti:

  1. Nonni. Alotin tietenkin tuoreimmasta vanhimpaan tämän urakkani. Ja jo tippa tuli silmään kun mietin miten huolissaan Oikku oli Elmosta (vaikka kuulin sen jo sultakin reeneissä kyllä)
    Luku jatkuu... :)

    VastaaPoista