Sivut

maanantai 14. joulukuuta 2009

Mamman Oma Rakas Karvakorva 3v.


Tismalleen kolme vuotta sitten näkivät päivänvalon kuusi perroprinssiä ja yksi -prinsessa, joista piskuisin saapui seitsemän viikkoa myöhemmin jättämään lähtemättömät tassunjälkensä mammansa sydämeen.



Elmo on elämäni koira, vahvuuksineen ja heikkouksineen. Elmon kanssa olemme kulkeneet kaikki polut yhdessä, alusta asti ja opetelleet asiat "kantapään kautta". Elmon myötä olemme saaneet monia ihania, niin kaksi- kuin nelijalkaisiakin ystäviä ja loistavia harrastuksia elämäämme. Elämä ElmoPelmosen kanssa ei ole aina ollut helppoa, koska herkkänä persoonana Ee kokee mamman olotilat ja tekemiset melkoisen voimakkaasti. Tietyissä tilanteissa tämä "riippuvuus" on suorastaan raivostuttavaa, mutta silloin kun itsellä on paha olo ja Elmo painaa leukansa syliin ja katsoo syvälle silmiin kuin lohduttaakseen, muistaa miksi niin paljon tuota omaa vesiapinaansa rakastaa.

Kiitos Mari tästä omasta elämän eliksiiristäni ja onnittelut myös sisaruksille Lilolle, Kustille, Leolle, Ringolle, Carlokselle ja Desmolle



1 kommentti:

  1. Onnea kovasti Elmolle! Kyllä vuodet menee nopeasti, vastahan se oli pikku pentu...

    VastaaPoista