Sivut

perjantai 11. helmikuuta 2011

OivaToikka 2v.

8.2.2011
Miten ihmeessä mamman pieni voi olla jo 2 vuotias??

Oivan kanssa kulunut vuosi on ollut täynnä yllätyksiä. Sex Machine on siirtynyt sivualalle ja tilalle on tullut se entinen, iloinen ja leikkisä Oiva. Toki Omat Tytöt Niisku ja Frida sekä siskopuoli-Nette (pervoa, tiedetään..) on edelleen tarkastettava säännöllisin väliajoin, mutta tyttöjen kanssa voi nykyään myös ihan vaan juosta ja riehua.

Oivalla on paljon ystäviä. Viime aikoina riehumakamuista ykköseksi on noussut 10kk Miska-portugeesi, jonka kanssa mennään eikä meinata. Ärinä ja murina täyttävät tienoon ja tanner tömisee kun nämä jätkät painavat tuhatta ja sataa. Tasaisin väliajoin kaadutaan sitten painimaan. Ykköspaikkaa kamuista pitää varmasti kuitenkin perropoju Aapo 2.5v. (n.20kg/n.51cm), joka on ollut pikku-Oivan Friend number 1 aivan vauva-ajoista lähtien. Näiden kahden väleissä on jotain sellaista, mitä on vaikea näkemättä selittää. Välillä toki juostaan kuin päättömät kanat, mutta on myös niitä rauhallisen mukavia kähnäys- ja kyhnäyshetkiä. Tämän ystävyyden toivomme todella säilyvän :)
Harrastelupuolella Oikku on ositanut perineensä geenejä sekä Peppi-äipältä että Nemo-iskältä. Vauhtia ja sähäkkyyttä ei puutu, mutta asioita selvästi myös funtsitaan ajoittain. Hyvänä esimerkkinä haun rulla-ilmaisu, joka tuotti aluksi ohjaajalle paljon päänvaivaa ja turhautumisen tunteita, mutta palasten loksahdettua kohdalleen, alkoi kirjaimellisesti rullata. Ohjaajan näkökulmasta Oivariini on isoveikkaan verrattuna hyvin erilainen harrastuskaveri. Ei parempi eikä huonompi, vain erilainen. 


Oivaa voi kuvata yhdellä sanalla ja uskon, että kaikki herran tuntevat allekirjoittavat tämän. Tuo sana on Kiire. Kokoajan ja jokapaikkaan. Metsälenkeillä ei rentoja raviaskeleita takuulla näe. Kuinka noin pieni otus voi olla aina ja kaikkialla ;)


Vaikka alkutaival Oikun kanssa aiheutti välillä voimakkaita tunnepurkauksia ;) en vaihtaisi päivääkään pois. Meillä Elmon kanssa on ollut suuri onni, kun olemme saaneet laumaamme tuollaisen Persoonan. Kun pieni töpö "vispaa villisti" ja pieni irokeesipää tunkee kainaloon, ei voi kuin ihmetellä kuinka paljon voi pieni koira saada aikaan ison ihmisen sydämessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti