Sivut

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Parempi myöhään.. KESÄ 2010

Kesän kuumuus yhdistettynä omistajan vammautumiseen ei ollut mikään super-juttu, mutta kaikesta huolimatta saimme joitain muistoja aikaiseksikin.. :)

Agirotu 2010

Jälleen Ylöjärvellä eli mukana oltiin vesikkojengillä sekä lauantaina että sunnuntaina. Kuumuus raviradalla oli paahtavaa ja koirien lärkäloimet/kylpytakit tulivat todella tarpeeseen. Ihmisethän luonnollisesti näyttivät iltapäiväisin jo aivan keitetyiltä ravuilta, mutta mukavaa oli ja sehän on pääasia.

Girls in Pink ;)


Vesikoiraleiri 6.-8.8.

Vietimme jo perinteeksi muödostunutta vesikkoviikonloppua Teiskossa (tosin hiukan eri paikassa..) Pirkanmaan Vesikoirien kaikenkarvaisten kamujen kanssa. Lenkkeilyä, reenaamista, saunomista, lettujen paistoa.. Kaikkea mitä vaan mukavaan viikonloppuun voi kuulua. Parasta kaikesta oli, kuten aiemminkin, rento yhdessäolo ystävien ja tuttavien kanssa, keskustelun aiheena kuinkas muutenkaan kuin vesikoirat :)
"Hieman" harmaita hiuksia sai aikaan Oiva Toikka, joka tätä nykyä tunnetaan myös nimellä Raju Rakastaja :/ Leirille osallistui nimittäin kolme juuri juoksunsa lopettanutta nuorta neitoa ja sehän sai pikkupojan silmät pyörimään ;) Isänsä poika ;) Muuten laumassa olo meni ihan mallikkaasti.. Paitsi sunnuntai-aamuna, kun kaikki olivat enemmän tai vähemmän väsyneitä ja kiukuttelivat kuin pienet lapset..

Majapaikka, joka ei ollut kauhean suosittu, sillä..... Tuttuun tapaan telttakylä nousi metsän laitaan :)Koiria pidettiin nälässä ;)


Kuningaskuntailua

Jätimme enemmän ja vähemmän rampana kokoonpanona vaellusreissun tältä kesältä tekemättä ja suuntasimme sen sijaan mökkeilemään Hartolaan muutamaksi päiväksi. Helle oli jotain järkyttävää ja niinpä aikamme kului pääasiassa lenkkeillen, uiden ja grillaillen sekä ihan vaan oleillen. No pikkuisen esineruutua tehtiin toki :)
Elmon ja Oivan mummusta tuli pian kaikkien kaveri :)Pitkästä aikaa ryhmäpotretti, ensin perhekunnittain:

Ja sitten jaolla Isä&Poika, mummut ja nuoret miehet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti